Praznjenje objektov

Praznjenje objektov

Starejši objekti so pogostokrat polni raznoraznega in nezaželjenega materiala in pohištva. Pri podjetju KALDOR nudimo hitro odstranjevanje odpadnega materiala, njegov odvoz in odgovorno deponacijo. Naša velika in dobro pripravljena ekipa hitro vskoči in opravi iznos ter pripravi objekt za vaše nove načrte.

Iz objektov lahko za vas odstranimo vso pohištvo, kopalniške armature, drobni material, kuhinje in drugo vgrajeno pohištvo. Demontiramo tudi okna, vrata, ter lesene in kovinske konstrukcije, ki se nahajajo v objektih.

Praznjenje in demontaža

Ker je pomemben dejavnik pri začetku urejanja nepremičnine čas, smo pri podjetju Kaldor pripravljeni tudi na zelo težke izzive, saj imamo močno in usklajeno ekipo, da objekte v čimkrajšem času izpraznemo.

Iznos in odvoz

Iznos, odvoz in deponiranje

Praznenja objektov se lotimo pripravljeno in objekt praznimo tako, da lahko ves material ločimo. Za skrbno ločen material kot je les, steklo, plastiko, oblazinjeno pohištvo, kovine in drugo nato opravimo odvoz na ekološko varno in odgovorno deponiranje.

Varnost

Varnost

Praznenje objektov je lahko zahteven proces tudi iz vidika varnosti, saj se lahko nevešči in slabo opremljeni posamezniki zelo hitro poškodujejo. Pri podjetju Kaldor z našimi sodelavci objekte praznimo že nekaj časa zato z nabranimi izkušnami dela opravimo hitreje in bolj varno.


Cene

Ker so projekti zelo različni, je za izdelavo ponudbe potreben obisk našega specialista. Cene so vsakokrat odvisne od teže, volumna in zahtevnosti iznosov materialov ter nenazadnje od odvozov in deponiranja le teh.